Gastenboek

46 thoughts on “Gastenboek

 1. Dankjewel Silvia! Voor alle goede, leerzame en ook gezellige lessen. Hierdoor ben ik vanmiddag geslaagd voor mijn praktijk examen en kan ook ik veilig en zelfverzekerd de weg op;)

 2. Dankzij de leerzame lessen van Silvia ben ik in 1 keer geslaagd!! Silvia past de lessen aan op jouw tempo, daarom hoef je nooit dingen te doen waar je ook nog niet klaar voor bent. Dit zorgt ervoor dat je genoeg zelfvertrouwen hebt tijdens het rijden, dit heeft mij heel erg geholpen.
  Bedankt Silvia!

 3. Vanmiddag geslaagd voor mijn rijbewijs.
  Dankjewel Sylvia, voor alle aandacht tijdens de lessen voor mijn zwakkere punten.
  Wat fijn, dat je zo flexibel bent geweest met lestijden, zodat ik het combineren met de schooltijden van mijn zoontje.
  Nogmaals hartelijk bedankt!

 4. Hallo Silvia ik heb een geweldige tijd met jouw gehad dankzij jouw ben ik geslaagd voor mij Rijbewijs!.
  het was altijd gezellig bij jouw op de theorie en tijdens de Rijlessen
  ik zal jouw Rijschool aan iedereen aanraden! dankzij jouw kan ik nu veilig en zelfverzekerd de weg op.
  nogmaals Dankjewel Groetjes Julian van der Vegt.

 5. Dankzij Silvia heb ik mijn rijbewijs gehaald!! De lessen waren altijd heel leerzaam maar ook zeker gezellig. Hartstikke bedankt voor alles!

 6. Bedankt Silva!
  Dankzij al je geduld en moeite heb ik mijn rijbewijs gehaald!

  Het is geen probleem voor Silva om dat beetje extra geven tijdens
  Een rijles , ze weef precies wat je als leerling nodig bent.
  Zo zorgt zij ervoor dat je veilig de weg kan als je eenmaal het rijbewijs hebt.

 7. Silvia heel erg bedankt voor de leuke lessen en jouw inzet!!! In één keer geslaagd! 👍🏻

 8. Bedankt Silvia,

  bedankt voor alle leuke en leerzame lessen. Theorie- en praktijkexamen in één keer gehaald door jou inzet.

 9. Bedankt Silvia voor alle leerzame lessen. Door jou ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Super bedankt!

 10. Beste Silvia,
  Super bedankt voor je inzet tijdens mijn rijlessen! In één keer geslaagd voor theorie- en praktijk examen door jouw inzet.
  Groetjes van David

 11. Vandaag ben ik dankzij Silvia in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. De rijlessen waren altijd super leuk met haar. Ze geeft goede uitleg en de lessen waren altijd leerzaam. Er hing een goede sfeer in de auto, en er werd gezellig gekletst.

  Nogmaals bedankt voor alles Silvia!

 12. Beste Silvia, ontzettend bedankt voor de lessen! Ik ben erg blij dat mijn rijbewijs met jouw hulp heb gehaald. Er was altijd een fijne sfeer in de auto en de uitleg en opdrachten waren op een fijne manier aangepast aan mijn leertempo en rijstijl. Ik voel me er zeker van dat ik nu zelfstandig de weg op kan.

  Voor iedereen die dit leest, deze rijschool is zeker aan te raden!

 13. Ik heb mijn rijbewijs gehaald!! De allereerste keer net als mijn theorie. Ik wil Silvia bedanken voor de voorbereidingen ernaartoe. Op de theorielessen heb ik veel geleerd, daarnaast heb je ook een boek. Maar de lessen zijn zeker wel aan te raden, ik merkte dat ik meer onthield en je kan er al je vragen kwijt. Tijdens de rijlessen bespraken we goed moeilijke situaties, en wanneer we beiden dachten dat ik er klaar voor was hebben we het examen ingepland. Ook was Silvia erg flexibel met het inplannen van de rijlessen, dat vond ik heel fijn!

 14. Dankzij Silvia mijn rijbewijs gehaald. Lessen bij Silvia is fijn omdat er een goede sfeer in de auto is. Bovendien legt Silvia het goed uit en is ze bereid dingen uit te leggen wanneer je het echt niet snapt. Desnoods vaker als je het niet in een keer doordringt.
  Silvia is een erg gedreven persoon die wil dat je verantwoordelijk aan het verkeer kunt deelnemen na het behalen van het rijbewijs. Verder is ze flexibel met de lestijden wanneer dat kan. En gaat ze er echt voor om je te laten slagen. Dat is dan ook in 1x gelukt.
  De theorielessen zijn ook zeer aan te raden. Dit is een nuttig onderdeel. Doordat je vaak oefent weet je veel theorie al. Door bijna alle theorielessen te volgen en het boekje nog eens goed te leren heb ik theorie in 1x gehaald.
  Silvia bedankt.

 15. Dankzij Silvia heb ik mijn rijbewijs gehaald! Ze geeft duidelijke uitleg en heeft een zeer prettige en vriendelijke sfeer in de auto. Het inplannen van lessen kan heel flexibel en ze kijkt goed naar wat je wel kan en naar de verbeterpunten. Daarnaast vraagt ze regelmatig naar je onzekerheden en naar wat je nog graag wilt doen. Op deze manier heb ik vertrouwen in mijzelf gekregen als automobilist!
  Bedankt Silvia!

 16. Het rijbewijs halen wilde maar niet lukken. Na 4x gezakt ben ik bij Silvia terecht gekomen. Haar lessen werkten voor mij veel beter en nu heb ik ook mijn rijbewijs!
  Heel erg bedankt Silvia!

 17. Bedankt Silvia!
  Voor de leuke, leerzame en actieve rijlessen. Hier zal ik de rest van mij leven profijt van hebben 🙂
  Dankjewel!! (nog een keer)

 18. Theorie en praktijk in de eerste poging geslaagd!
  Bedankt, Silvia. Ik heb veel geleerd in de tempo en flexibiliteit dat ik nodig heb gehad.

  Ik vond de theorielessen heel leerzaam en goed om voor het examen te voorbereiden.
  Mijn werk en de rijlessen te combineren was erg makkelijk met jou. Jouw flexibiliteit met de tijd is zeker een plus.
  Zeker een nieuwe goed getrainde autobestuurder achter het stuur!

 19. Rijbewijs gehaald dankzij de fijne en leerzame lessen van Silvia! Silvia is een erg fijne instructrice. Ze leert je op een goed en rustig tempo alles wat je moet weten en ze stelt je goed gerust. Ook is er altijd een fijne sfeer in de auto. Bedankt Silvia!

 20. Rijbewijs gehaald!
  Bedankt voor de leerzame lessen. Bij Silvia krijg je goeie lessen, ze heeft snel door wat je zwakke punten zijn bij het autorijden, en daar gaat ze je zo goed mogelijk bij helpen zodat het uiteindelijk je sterke punten worden.
  Leuke sfeer in de auto, makkelijk lessen in te plannen en goeie theorie avonden (verstandig om heen te gaan)

  Groetjes, Dennis

 21. Bij de tweede keer praktijkexamen ben ik geslaagd!
  Bedankt Silvia voor alle leerzame en gezellige rijlessen. Ik heb er mega veel van geleerd, en m’n zelfvertrouwen groeide elke les weer. Ik vond de nabespreking na elke rijles heel handig zodat je goed kon uitleggen wat je zelf wel of niet goed vond gaan, en je kon aangeven waar je de volgende keer extra mee wilde oefenen.
  Nogmaals bedankt voor alles!

 22. Bedankt Silvia!!!

  Rijles met Silvia was tegelijk altijd leuk/gezellig en heel erg leerzaam. Ze blijft altijd positief en gemotiveerd om jou binnen 1x door de verschillende examens te krijgen. De theorielessen van Silvia bereiden je goed voor op het echte theorie examen.Ik heb 3x examen moeten doen voordat ik mijn rijbewijs binnen had maar beide keren dat ik zakte baalde Silvia net zo erg als mij, ze leeft dus erg met je mee. Ze gaat dan ook bij haarzelf heel goed na wat beter kan aan de praktijklessen en past ze daar waar nodig aan. Ze zal elke leerling op een net iets andere wijze lesgeven maar dan wel op een wijze die het best bij jou past. Silvia neemt ook na elke les even de tijd om op de les te reflecteren zodat je ook bij jezelf nagaat van Hé ik weet wel wat anders moet en dat ga ik dan ook volgende keer anders doen. Het leren rijden is door het reflecteren ook een samenwerking tussen jou en haar. Silvia geeft je ook zelfvertrouwen in je eigen rijvaardigheid en wanneer Silvia zegt dat je het kan geloof haar dan 100% want dan kun je het ook!

  Nogmaals heel veel dank voor de leuke en leerzame lessen en mijn vertrouwen weer op bouwen na de keren dat ik ben gezakt.

  Groetjes,
  Berrie

 23. In 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs!
  Gezellige en leuke lessen gehad bij silvia!
  Vooral heel flexibel bij het inplannen van de lessen en jij hebt zelf inbreng over wat jij graag wil doen in de les.

  Heel erg bedankt Silvia!

 24. In juli ben ik begonnen met lessen bij Silvia en vandaag ben ik in één keer geslaagd voor het rijexamen 🙂
  In het begin vond ik het rijden best wel eng, maar met elke les groeide mijn zelfvertrouwen iets meer.
  Bedankt voor de leerzame tijd!

 25. Bedankt Silvia

  Voor alle leerzame en leuke lessen!!

  Ik raad iedereen aan om bij Silvia te lessen want ze is een goede en professionele rij-instructrice daarom ben ik in 1 keer geslaagd!!

 26. Yes! Geslaagd!

  Dankzij Silvia ben ik vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs. Zelfs met mijn 30 jaar en eigenwijze karakter is het haar gelukt! 😉

  Silvia is professioneel maar ook in voor een grap, ik zou zeker aanraden om bij haar te komen lessen!

  Bedankt Silvia, ik toeter wel als ik langs rijd! 😉

 27. Dankzij Silvia gisteren in 1x mijn rijbewijs gehaald!
  Tijdens het examen had ik een ingreep, gewoon rustig doorgereden en toch geslaagd.
  De lessen waren erg leerzaam en vooral super gezellig. Erg gelachen.

  Hartstikke bedankt Sil!

 28. Vandaag geslaagd voor m’n rijbewijs!

  Dit dankzij Silvia. Er is altijd een goede sfeer in de auto en ze geeft je vertrouwen om te rijden.
  Het is fijn dat er veel aandacht wordt gegeven aan de punten waar je nog niet zo goed in bent.
  Theorie lessen zijn ook heel goed en leerzaam, daardoor in één keer theorie examen gehaald.
  Bedankt voor de leerzame lessen!

  Groetjes,
  Yosh

 29. Vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Nogmaals ontzettend bedankt voor de leuke maar vooral leerzame lessen.

 30. Vandaag ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Dit dankzij de lessen van Sylvia. Alle lessen worden aangepast op je eigen tempo en er is altijd ruimte voor een grapje. Je kan haar alles vragen en je krijgt overal duidelijke uitleg over. Sylvia, nogmaals heel erg bedankt!

 31. Yes! Een week later nog steeds euforisch door het behalen van mijn rijbewijs!

  Het is dat ik het roze kaartje al in mijn handen kan houden, want ikzelf had nooit kunnen bedenken dat ik hem in een keer zou halen.
  Ik begon onzeker, tenslotte ben ik al 33 en het was nog maar de vraag hoe snel ik zou leren, maar Silvia zorgde ervoor dat ik elke les met een glimlach achter het stuur zat. Terwijl Silvia samen met jou hard werkt aan de punten waar je moet verbeteren, zorgen de grapjes en het kopje koffie tussendoor ervoor dat je kan relativeren en vertrouwen krijgt in jezelf.

  En dat laatste was voor mij het belangrijkste wat ze me mee kon geven: Vertrouwen in mezelf op de weg. Bedankt Silvia!

  Vriendelijke groet,

  Kim.

 32. Wat ben ik blij dat ik rijlessen heb gevolgd bij Silvia!
  Deze week ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs.

  Als je bij Silvia lest kan je er op vertrouwen dat ze je klaarstoomt voor je theorie en je praktijkexamen.
  Ze past zich aan, aan de leerling en heeft snel door hoe ze je het beste kan begeleiden.
  Meestal zit je met een andere leerling in de lesauto en les je om de beurt.
  De eerste keer met een andere leerling rijden vond ik spannend, maar daarna is het vooral erg zinvol en gezellig.

  Tussendoor is er altijd tijd voor een kopje koffie of thee en bespreek je wat er goed gaat en waar je nog aan moet werken.
  Silvia, ik ben je hartstikke dankbaar!

  Groetjes,
  Pauline.

 33. Vorige week ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs, dankzij de lessen van Silvia.
  De lessen waren vaak erg gezellig, en je krijgt alle ruimte om zelf aan te geven wat je moeilijk vindt en wil oefenen. Ik heb nu genoeg vertrouwen om zelf te gaan rijden.
  Dankjewel!

  Groeten
  Anna

 34. Afgelopen donderdag ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik raad Sylvia haar rijlessen aan, niet alleen omdat ik in 1x ben geslaagd maar omdat ik dankzij haar manier van lesgeven vertrouwen heb dat ik goed de weg op kan. Het is mij duidelijk geworden dat Sylvia het echt belangrijk vind dat leerlingen goed leren rijden voor nu (het examen) maar ook zeker voor de toekomst.

 35. Ook ik ben dankzij Silvia in èèn keer geslaagd. Ik vond het vooral fijn dat in de laatste lessen voor het examen je zelf kon aangeven wat je moeilijk vond, en dat hebben we dan ook heel vaak weer geoefend. Zodat je met een goed gevoel op je examen komt. Ook de theorielessen waren heel handig, ze bereid je daar in goed voor op het echte theorie examen.
  Bedankt voor de lessen!

  Groet Mèlanie

 36. Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs, helaas (voor mij) de tweede keer.
  Super fijne lessen gehad! Ik was in het begin erg onzeker, maar Silvia heeft me veel geleerd en me zelfvertrouwen gegeven.
  De eerste keer gezakt was niet zo leuk, maar daarna hebben we goed gewerkt aan de aandachtspunten!
  Ik voelde me begrepen en het was eigenlijk altijd heel gezellig onderweg!

  Groetjes Sabine

 37. Ik ben dankzij silvia in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Heb erg veel geleerd van haar en heb erg met haar gelachen! Hartelijke bedankt nogmaals

  Groetjes inge

 38. Dag allemaal,

  Sinds kort rijd ik weer over de wegen dankzij Silvia. Na derdtig jaar niet gereden te hebben toch weer de stap gewaagd. Eerst in Zwolle met een schakelauto. Omdat ik toch een automaat wilde kopen overgestapt naar Silvia. En daar vielen alle kwartjes en heb ik zelfs geleerd om achteruit in te parkeren;-)
  Silvia is heel geduldig, ze legt het goed uit wat je moet doen en geeft je vertrouwen. Haar manier van lesgeven is mij heel goed bevallen. Ik rijd nu weer rond met plezier, soms nog een beetje spannend, maar ik durf weer. Dank je Silvia!!!!!!
  Groetjes,
  Fenneke

 39. Dankzij de leerzame lessen van Silvia van ’t Zand, ben ik al in de eerste keer geslaagd voor mijn praktijk examen! Silvia bedankt hiervoor!

 40. Dankzij de leerzame lessen van Silvia ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijexamen. Silvia kan goed inschatten waar leerlingen slechter in zijn met het rijden en zal dus meer aandacht besteden aan de punten waar leerlingen slechter in zijn. Verder maakt zij de lessen ook gezellig.

  Bedankt voor de leerzame lessen Silvia!

  Groetjes, Mircea

 41. Vandaag ben ik dankzij Silvia in 1 x geslaagd voor mijn rijbewijs!
  Het grootste pluspunt aan deze rijschool vind ik het aanpassen aan de leerlingen. Als leerlingen meer tijd nodig hebben om bepaalde dingen goed te leren zal Silvia je die geven, je bepaalt dus zelf het tempo.

  Silvia, hartstikke bedankt voor de duidelijke en zinvolle lessen!

  Groetjes, Roland

 42. Bedankt Silvia,

  Ik heb iedere week ontzettend veel van je geleerd, je legt alles duidelijk en rustig uit. Het resultaat: mijn rijbewijs in 1 x gehaald!!

 43. Dankzij Silvia ben ik vorige week in 1 keer geslaagd voor mijn rijexamen! Bij Silvia kun je terecht voor goede rijlessen waar je elke les weer wat nieuws leert. De evaluatie na iedere les is ook heel handig, zo weet je waar je de volgende keer op moet letten. De theorielessen zijn ook zeker aan te raden! Dankzij Silvia kan ik nu veilig en zelfverzekerd de weg op.
  Nogmaals bedankt voor de goede en leerzame rijlessen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *